UPDATE: Watergewenning Arendonk 2020

Watergewenning

2 SEPTEMBER 2020

Vanaf 28 september zijn we klaar om er weer in te vliegen! We kregen deze week de laatste richtlijnen van het zwembad en zijn hier dan ook meteen mee aan de slag gegaan. Lees alles goed door want er zijn toch wel wat aanpassingen waarmee we rekening moeten houden!

We zwemmen nog steeds op maandagavond van 18u00 tot 18u30 of van 18u30 tot 19u00. De data van de volgende lessenreeks zijn:

·        Maandag 28 september

·        Maandag 5 oktober

·        Maandag 12 oktober

·        Maandag 19 oktober

·        Maandag 26 oktober

·        Maandag 9 november

·        Maandag 16 november

·        Maandag 23 november

·        Maandag 30 november

·        Maandag 7 december

 

De prijzen voor onze lessen watergewenning blijven hetzelfde. Leden van de Gezinsbond betalen 45 euro voor een reeks van 10 lessen. Niet-leden betalen 60 euro.

Hieronder kan u de aanpassingen ivm de coronamaatregelen terugvinden. Lees deze goed door voordat je inschrijft zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

  • U komt op het aangeduide tijdstip (niet te vroeg en niet te laat) u kind afzetten aan de inkom van het zwembad. Hier zullen de lesgevers of een vrijwilliger van Gezinsbond Arendonk u kindje opwachten.
  • Kinderen kleden zich thuis al om in zwemkleding en komen in badjas (liefst een lekkere warme) en badslippers naar de les. (Graag ook een extra handdoekje voorzien dat we rond de haren slaan na het zwemmen.)
  • Na de les begeleiden we de kinderen weer naar de deur aan de inkom. Voorzie eventueel een extra (winter)jas of dekentje.
  • We vragen om bij het brengen en ophalen van de kinderen goed de afstand te bewaren en een mondmasker te dragen. Er komt ook maar één (groot)ouder het kind ophalen en brengen.

We weten dat het een hele aanpassing is maar we willen nog eens benadrukken dat we steeds klaarstaan met voldoende vrijwilligers om jullie kinderen goed te begeleiden.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar watergewenningarendonk@gmail.com met volgende gegevens:
Naam kind – geboortedatum – adres – telefoonnummer – indien lid van Gezinsbond: lidnummer

We vragen om zo snel mogelijk in te schrijven zodat we een zicht krijgen op het aantal vrije plaatsen voor nieuwe kindjes. Eenmaal alle inschrijvingen rond zijn, krijgen jullie van ons alle info om de betaling in orde te brengen.

 

 

 

28 AUGUSTUS 2020

Goed nieuws! Op maandag 28 september starten we met een nieuwe lessenreeks watergewenning. Iedereen die deelnam aan de laatste reeks, heeft een mailtje gekregen om opnieuw in te schrijven. Via dit mailtje geven we ook extra info over de twee lessen die niet zijn doorgegaan

Met de inschrijvingen van de nieuwe kindjes wachten we nog een paar dagen zodat we een zicht hebben op het aantal open plaatsen!

 

 

 

 

12 MAART 2020

Omwille van het Coronavirus zal het zwembad van Arendonk voorlopig gesloten blijven. Dit wil zeggen dat ook onze lessen watergewenning niet kunnen doorgaan. Wij wachten even af wat de toekomst brengt en zoeken dan een gepaste oplossing om onze lessenreeks verder te zetten. Wij houden jullie op de hoogte via onze mail, onze facebookpagina, onze instagrampagina en onze afdelingswebsite. 

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.